THE FRENCH
FOOD
INDUSTRY'S PORTAL
Company
Products
Exporting countries
Size
Region
Quality and origin
Contact :
19 chemin du vieux chêne
38240 MEYLAN
Tel : +33 476 61 65 90
www.di-soric.fr
Depuis plus de 30 ans, le groupe di-soric est spécialisé dans le développement et la fabrication de détecteurs pour le marché de l'automatisation industrielle. Grace à l'innovation continue, de larges gammes de produits sont disponibles et complétées par des éclairages LED, des systèmes de vision et d'identification de haute qualité. Notre entreprise familiale emploie plus de 200 collaborateurs.
Notre clientèle est composée de petites et moyennes entreprises ainsi que de groupes internationaux et de nombreux constructeurs automobiles. Dans chaque pays, nos filiales ou nos distributeurs conseillent et soutiennent nos clients. La proximité avec nos clients et une analyse permanente du marché nous permettent d'identifier et d'améliorer les produits et solutions standard sans délai. La création de versions spécifiques clients est une autre force particulière de notre production.
Contact :
Za la Plaine 8, Avenue de l'Europe
34830 CLAPIERS
Tel : +33 (0)4 67 55 90 90
http://www.dad-languedocwines.com
DAD South of France Wines, founded in 1991, is the exclusive export sales office for a limited number of Châteaux, Domaines, and Caves cooperatives from the Languedoc Roussillon and Provence. We work hand-in-hand with our producers in order to offer our customers well-packaged wines of excellent quality and value.
Contact :
Port des Flamands Zone Produimer
50110 TOURLAVILLE
Tel : +33 (0)2 33 23 43 90
http://www.dielen.fr/
DIELEN Laboratoires is a French biotechnology company created in 1978 in Normandy (Cherbourg-Octeville) France.
DIELEN Laboratoires is a specialist in the research and development of marine nutrients dedicated to human and animal nutrition.
The joint work of Dielen Laboratoires with French scientific and medical centres (IFREMER, INRA, CNRS, Hôpital Tenon Paris) permitted to register innovating patents on :
bioactive peptides (GABOLYSAT)
hydrolyzed marine collagen (PROMERIM)
DIELEN Laboratoires offers a range of nutritional supplements composed of natural active ingredients. The clinical safety and biological efficiency are guaranteed by clinical studies conducted by medical experts.
DIELEN Laboratoires markets its nutritional supplements in pharmacies and health food shops in France and worldwide.
Contact :
Espace TREHUINEC
56890 PLESCOP
Tel : +33 (0)2 97 63 82 61
http://www.overstims.com/
OVERSTIM.s, leading French brand in sports nutrition, is celebrating 30 years of creation in highly effective sports energy.
Creator of products which set a standard for sports nutrition, originator of savoury energy food for long distance events, OVERSTIM.s is created in an ultra-modern laboratory in Brittany, near Vannes.
An active partner in major sporting events: the 'Etape du Tour', The North Face Ultra Trail du Mont Blanc, international marathons.
OVERSTIM.s works with experienced sportspeople to endorse its products.
the widest range of energy products for sport, sweet and savoury flavours, solid or liquid textures, concentrated energy gels;
an exceptional choice of flavours for varied tastes;
products with a reputation for their digestibility and their effectiveness.
OVERSTIM.s sets a standard in energy foods for a healthy activity and total success in achieving your objectives.
Contact :
10 Rue DU GENERAL LECLERC
51530 CHAVOT COURCOURT
Tel : +33(0)3 26 54 32 47
http://www.champagne-diogene-tissier.com/
The founding of Vineyards and Cellar goes back to 1931. It was the work of our grandfather Diogène TISSIER. Our vineyard is mainly situated in Courcourt, in the commune of Chavot, reputed for the privilged situation of its sunny hillsides. We pay special attention to the work in the vineyards to harvest good quality grapes, necessary for the making of good champagnes.
Contact :
Château de laborde Laborde au Château Meursanges
21200 BEAUNE
Tel : +33 (0)3 80 26 59 68
http://www.herve-kerlann.com/
Maison Kerlann is founded by Hervé Kerlann, 5th generation of fine wine makers going back to 1873.
Hervé Kerlann selects the finest fruit from his burgundy vineyards : Bourgogne Pinot Noir, Chardonnay and Aligoté. The wines are harmonious, fruity with an elegant equilibrium simply delicious to drink. Come and discover our grands vins de Bourgogne both red and white.
Contact :
7 Rue d'Aynecourt
62860 EPINOY
Tel : +33 (0)3 21 16 11 80
http://www.endelis.fr/
DirectEndive commercialise sa propre production avec celles d'une vingtaine d'autres producteurs ce qui représentent une capacité de plus de 10 000 tonnes d'endives.
Après la fusion avec Endélis qui commercialise la production de l'oraganisation de producteurs Soleil du Nord : la nouvelle Endélis commercialisera 20 000 tonnes de légumes.
A l'endive s'ajoute un large éventail de produits régionaux tels que les choux fleurs, les choux blancs et rouges, la pomme de terre, le pissenlit blanc ou bien encore la frisée fine.
La proximité et l'engagement de chaque producteur assure à Endelis une qualité optimale et constante ainsi qu'une réactivité adaptée à la demande du client.
Sa position stratégique au coeur des grands axes routiers et sa large plateforme d'expédition sont des atouts considérables pour l'expédition nationale et internationale.
Contact :
2 Rue Nicolas Appert
62200 BOULOGNE SUR MER
Tel : +33 (0)3 21 83 58 74
http://directocean.com/
Specialist salmon any origin
Import - processing - distribution
Frozen 80% - 20% charge in 2014.