bon-apetit

THE FRENCH
FOOD
INDUSTRY'S PORTAL

Directory

Annuaire
Annuaire

Directory

Search

Subscription to the directory

3068 companies match your research

Company

Products

Exporting countries

Size

Region

Quality and origin

ELLE & VIRE INTERNATIONAL
Fromages - Lait et crème - Produits laitiers ultrafrais
Etats-Unis

Contact :
5 Rue Chante Coq
92800 PUTEAUX
Tel :
http://www.brunowhitefoods.com

In just over 60 years, Elle & Vire has become a great French brand of dairy products to the concerns of consumers and foodservice professionals. The Elle & Vire brand is consumed by 6 French 10. Elle & Vire Professional is the brand of cream UHT most used in restoration *. Excellence Creme is used by 65% of chefs **.

Eloïde
Boissons non alcoolisées - Produits d'épicerie fine
Congo - Pologne - Suisse

Contact :
37 rue de Milly
13006 Marseille
Tel : 06 07 81 94 02
www.eloide.com

Fabricant de sirops de plantes aromatiques fraîches

ELYSEE MONBANA

Contact :
la Haute Limougere Zone Activité
37230 FONDETTES
Tel :


EMCD conseil
Autres produits alimentaires
Danemark - Espagne - Etats-Unis - Finlande - Irlande - France - Liechtenstein - Luxembourg - Norvège - Pays-Bas - Pologne - Russie - Slovaquie - Slovénie - Suède - Suisse

Contact :
39 rue Mary Besseyre
92170 Vanves
Tel : 687091958


EMILE COULIN DISTILLERIE ARTISANALE
Apéritifs/Spiritueux
Canada - Allemagne - Belgique - Royaume-Uni - Suisse - Italie

Contact :
12, Rue de la Gare BP 35
70220 FOUGEROLLES
Tel :
http://www.distillerie-coulin.fr

EMILE HAMM ET FILS
Vins effervescents
Allemagne - Belgique - Royaume-Uni - Suisse - Italie

Contact :
16 Rue Nicolas Philipponnat BP 27
51160 AY
Tel :
http://www.champagne-hamm-ay.com

EMILE LE RHUN SARL
Autres produits alimentaires
Guatemala - Allemagne - Autriche - Hongrie - Pologne - République Tchèque - Slovaquie - Slovénie - Belgique - Irlande - Liechtenstein - Luxembourg - Pays-Bas - Royaume-Uni - Suisse - Albanie - Andorre - Bulgarie - Croatie - Espagne - Grèce - Italie - Macédoine - Malte - Portugal - Saint-Marin - Danemark - Norvège - Suède - Roumanie - Russie - Ukraine

Contact :
Moulin DE L ECLUSE
29120 PONT L ABBE
Tel :
http://www.moulindelecluse.com

ENCO FRANCE
Viande de boucherie (fraîche et congelée)
Allemagne - Autriche - Hongrie - Pologne - République Tchèque - Slovaquie - Slovénie - Belgique - Irlande - Liechtenstein - Luxembourg - Monaco - Pays-Bas - Royaume-Uni - Suisse - Albanie - Andorre - Bosnie-Herzégovine - Bulgarie - Chypre - Croatie - Espagne - Grèce - Italie - Macédoine - Malte - Monténégro - Portugal - Saint-Marin - Serbie - Vatican - Danemark - Estonie - Finlande - Islande - Norvège - Suède - Biélorussie - Lettonie - Lituanie - Moldavie - Roumanie

Contact :
37 Cours Aristide Briand
69300 CALUIRE ET CUIRE
Tel :
http://www.enco-france.com

ENTREMONT ALLIANCE
Fromages
Tres grande
Rhône-Alpes
Appellation d'Origine Protégée (AOP) - Appellation d’Origine Contrôlée (AOC)

Contact :
25, Faubourg des Balmettes BP 29
74001 ANNECY CEDEX
Tel : +33 (0)9 69 32 09 91
http://www.entremont.fr

ENTREMONT ALLIANCE, a company of the cooperative group SODIAAL The ENTREMONT ALLIANCE was originally to work refining and trading of cheese. Over time, the brand has diversified its products to respond better to changing consumer demands. So Entremont today offers a wide range of top quality cheeses: Comté, Gruyère, Emmental, Raclette, Beaufort ... in all its forms (grated, portions for cheese plates, slices for sandwiches ...).

EPICURIEN (L')
Chocolaterie, confiserie, confiture, miel - Préparations et conserves de fruits
Allemagne - Belgique - Brésil - Canada - Danemark - Espagne - Etats-Unis - Italie - Japon - Pologne - Portugal - Royaume-Uni - Suède - Suisse
Tres petite
Languedoc-Roussillon

Contact :
Zae la Méridienne
34700 LE BOSC
Tel :
http://www.epicurien.com

L’Epicurien is a company founded by a Master Jam Maker and that has, for more than 30 years, been making wonderful jams and much more… The story of L’Epicurien dates back to 1982 when Bernard Le Gulvout revived a delicatessen in Saint-Mandé under the name L’Epicurien, with the ambition of being an "Artisan du goût"- Artisan of taste - for his customers. In the mid 1990s, he settled down in a fruit production region, the Languedoc-Roussillon, to lead the development of his company. He was joined by his two nephews, Xavier in the early 2000s and Benoit in 2012. L’Epicurien, an artisan family company, is equipped with modern handcraft production facilities that enable it to meet the quality and traceability of today’s requirements while preserving its authentic soul.